RUDME LOKALSAMFUND

Selvom der kun bor 400 indbyggere i Rudme lokalsamfund, er der masser af liv og aktivitet for alle. Fællesskabet er lokalsamfundets store drivkraft. Det skaber og skabes af ildsjælde og et stort lokalt engagement. 
Landsbyen Rudme placeret på midtfyn
Rudme lokalsamfund er betegnelsen for det unikke fællesskab i
Rudme, Herringe, Volstrup,Boltinggaard Skov & Brangstrup Mark
Følg rudmelokalsamfund på instagram
Følg Rudme Lokalsamfund på Facebook

​I Rudme kan du bl.a. opleve:

  • Fællesspisninger på Rudme Friskole og i musik- og kulturforeningen, Foderstoffen

  • Den månedlige "beerstunde"

  • Ferniseringer i Galleri Svinestien

  • Socialt samvær og et slag petanque i Byens Rum

  • Rudmefestivallen og Havelundsfestivallen

  • Forårs- og julemarkedet på Rudme Friskole, Børnehave og Vuggestue

  • Sociale og kunstneriske begivenheder som f.eks. kunstprojektet "Mørket i Rudme" og "Rytterstatuen"

Se mere under Kultur og fritidsliv

OBS! HJERTESTARTER I RUDME

Hjertestarteren er placeret ved indgangen til Foderstoffen:

 Rudmevej 121

5750 Ringe

Nyheder & begivenheder

19.06.2021: Koncert med Dodo & The DoDos i Foderstoffen

Trænger du også til at danse, festlig stemning og kolde øl? Så kan du stadig nå at købe billet til årets fedeste koncert med bandet, der har lavet utallige hits og landeplager, som de fleste kan synge med på og danse til. 

 

HUSK at støtte vores lokale spillested og opnå en masse fordele ved at købe medlemsskab her:  https://www.foderstoffen.dk/medlem  

20.06.2021: Sangaften i Galleri Svinestien

Tyge og hans sønner Lars Emil og Anders på klaver og cello inviterer til en hyggelig sangaften fra kl.19.30 i Galleri Svinestien på Rudmevej 80. Vi synger gamle og nye sange fra den nye højskolesangbog, og der vil blive serveret kaffe og kage. Kom, hyg og syng sammen!

23.06.2021: Sct. Hans i Herringe Grusgrav

Rudme lokalråd inviterer hele lokalsamfundet til Sct. Hans aften  fra kl. 18.30. Bålet bliver tændt kl. 19, hvorefter der vil være båltale og fællessang. Som vanligt vil Rudme friskole stå for salg af kaffe, kage samt øl og vand. 

25.06.2021: Afsløring af ny skulptur

Kl. 15-17 kan du se den nye skulptur, som skal pryde den ensomme sokkel, som står og venter i Byens Rum. Skulpturen er udarbejdet af billedhugger Lars Abrahamsen og skal stå side om side med marmorridsningen på Rudme Friskoles mur, som er udarbejdet af Sys Hindsbo. Byens Rum bliver dermed udsmykket med hele to kunstværker af vores dygtige, lokale kunstnere.

30.07-01.08: Havelundsfestival

Der inviteres til en weekend med Havefestival på Havelundsvej i Rudme. Som altid bliver det to dage for fuld musik (ca. 18 bands eller solister), forskellige aktiviteter på pladsen for børnene og sluttende af med brunch og fælles oprydning søndag. Køb din billet her: https://www.place2book.com/sw2/sales/l60mmd4vqd

14.08.21: Fest & generalforsamlinger

Foderstoffen, HSG&I og Lokalrådet for Herringe, Rudme og omegn inviterer til generalforsamlinger og fest i Foderstoffen. Efter langs tids venten er foreningerne klar til at åbne armene og invitere til en festdag med spisning, hygge og generalforsamlinger. Sæt allerede nu et stort X i kalenderen, så vi sammen kan sætte vores præg på lokalsamfundet.