RUDME LOKALSAMFUND

Selvom der kun bor 400 indbyggere i Rudme lokalsamfund, er der masser af liv og aktivitet for alle. Fællesskabet er lokalsamfundets store drivkraft. Det skaber og skabes af ildsjælde og et stort lokalt engagement. 
Rudme lokalsamfund er betegnelsen for det unikke fællesskab i
Rudme, Herringe, Volstrup,Boltinggaard Skov & Brangstrup Mark
Følg rudmelokalsamfund på instagram
Følg Rudme Lokalsamfund på Facebook

​I Rudme kan du bl.a. opleve:

  • Fællesspisninger på Rudme Friskole og i musik- og kulturforeningen, Foderstoffen

  • Den månedlige "beerstunde"

  • Ferniseringer i Galleri Svinestien

  • Socialt samvær og et slag petanque i Byens Rum

  • Rudmefestivallen og Havelundsfestivallen

  • Forårs- og julemarkedet på Rudme Friskole, Børnehave og Vuggestue

  • Sociale og kunstneriske begivenheder som f.eks. kunstprojektet "Mørket i Rudme" og "Rytterstatuen"

Se mere under Kultur og fritidsliv

OBS! HJERTESTARTER I RUDME

Hjertestarteren er placeret ved indgangen til Foderstoffen:

 Rudmevej 121

5750 Ringe

Nyheder & begivenheder

9.11.2020  - Besked fra Rudme friskole -. børnehave og vuggestue

Kære alle 
Det er tid til den årlige indbetaling til skolekredsen og i den forbindelse vil vi gerne have flere medlemmer der kan støtte op om skolen - børnehaven og vuggestuen.
Det er ingen hemmelighed at det er en svær tid når vi er nødsaget til at aflyse de årlige arrangementer vi har på stedet pga. COVID-19, det betyder rigtig meget for os. Både i forhold til det sociale og fællesskabet , men også i forhold til vores økonomi. Vi har mange ideer i skolen og drømmer om at gøre noget i børnehave og vuggestue da vi har stor efterspørgsel, og det er vi overordenligt glade for, men økonomien sætter begrænsninger for os. Så de penge bedsteforældre eller andre besøgende jer som forældre måske havde tænkt sig at lægge til Forårsmarked eller Jule cafe er kærkommen. For at være medlem af skolekredsen skal man som minimum indbetale 200 kr pr hustand om året, men større bidrag er selvfølgelig helt iorden:-) Indbetaling på konto nr 5975 5060544 mrk. med dit navn. eller mobilpay 82521 Så hiv gerne fat i bedsteforældre, naboer eller andre du kender der kunne være interesseret i at støtte op om vores skole. Som medlem får man ret til at stemme til generalforsamling og få nyheder fra stedet, skolebreve fra Pedro og kvartalsbreve fra Bestyrelsen. Nye medlemmer skal sende en mail til kontoret@rudmefriskole.dk med kontakt info inkl. mail adresse og så selvfølgelig overføre pengene:-)
Vi håber på flere medlemmer - TAK for indsatsen.
Venlige hilsner fra
Bestyrelsesformand Anne Sofie Rasmussen

©2020